torsdag 2 februari 2017

Stora beställningar, loggor och ägg

I dag har vi hunnit med en hel del mycket viktiga saker. Ingrid och Macke berättade att Niclas Björnén bett klassen tillverka 200 knappar med texten PAUS till en föräldrautbildning som de håller på Elevhälsan. Vi diskuterade om vi ska ta det som en uppgift för vårt uf-företag eller om vi ska göra det för vår klassresa. Beslut fattas nästa vecka.

Vi har fått en stororder från Barn- och utbildningsförvaltningen på 20 uppsättningar med äpplen i lådor. De ska förpackas med cellofan och ett litet kort med vårt företags namn m m. Macke och Fatima pratade med Ingrid och ringde Tomas för att ta reda på hur snabbt vi kan bli klara med de sista äpplena och lådorna. Vi beslutade att vi kan hinna färdigt till innan sportlovet.

Vi skrev ett vänligt brev till Ewa och berättade om leveranstiden. Hon svarade snabbt att det lät mycket bra.

Vi har utarbetat förslag på loggor som vi presenterade för Tanja, Roger och Ingrid och efter röstning skapade till slut en logga för vårt uf-företag som ser ut så här:


Fatima och Macke har ringt till Niclas och frågat om äggen: varifrån de kommer och vilken färg de har. Efter det har vi utarbetat ett reklamblad för vår äggförsäljning.

Nu är skoldagen slut och Macke fortsätter med sitt födelsedagsfirande. Ha det gött!

Med vänlig hälsning från Macke, Fatima, Lisa och Charlotta



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.